Welzijn

Het Jeugdlintje

jeugdlintje

Door ontgroening en vergrijzing wordt het investeren in onze jeugd steeds belangrijker. In mijn nieuwjaarsrede van 1 januari 2012 heb ik daar speciaal aandacht voor gevraagd. En dan gaat het wat mij betreft vooral over de waardering voor de jeugd. Te vaak staren we ons blind op overlast en problemen, terwijl we toch echt veel vaker tevreden en zelfs heel trots kunnen zijn op onze jeugdige inwoners.

Lees meer: Het Jeugdlintje

Overleg Dorpsraad - Huurdersvereniging N-L

Tijdens de laatst gehouden openbare Dorpsraad vergadering van 16 mei heeft de voorzitter van de Huurdersvereniging, mw Traa m.m.v. onze dorpsgenoot Sef Sijben e.a., een interessante presentatie gegeven over haar organisatie.

Lees meer: Overleg Dorpsraad - Huurdersvereniging N-L

Werkgroep 'We gaan het anders doen!' presenteert eerste resultaten

De werkgroep 'We gaan het anders doen' houdt woensdag 25 januari een bijeenkomst voor alle inwoners van Grubbenvorst in het theater van 'de Baersdonck' in Grubbenvorst. Tijdens de avond presenteert de werkgroep de resultaten tot nu toe onder de titel: De toekomst maak jezelf.

De werkgroep 'We gaan het anders doen' is sinds september 2011 actief. De werkgroep bestaat uit inwoners van Grubbenvorst aangevuld met professionals. Doel is om in de komende jaren te komen tot

Lees meer: Werkgroep 'We gaan het anders doen!' presenteert eerste resultaten

Inloggen

© 2010 Dorpsraad Grubbenvorst Website by Martijn Geurts